+31 6 158 311 98
info@rivalevastgoed.nl

Tijdelijke vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering voor beleggers en investeerders!

Tijdelijke vastgoedfinanciering

Soms is het interessanter om kort geld aan te trekken. U heeft bijvoorbeeld een pand op de veiling gekocht of gaat een pand verbouwen / transformeren. Een langlopende financiering is in dat geval nog niet wenselijk of haalbaar. Een tijdelijke vastgoedfinanciering of overbruggingsfinanciering kan uitkomst bieden. Vaak kan dit snel geregeld zijn. 

Vraag via Rivale een kortlopende vastgoedfinanciering aan. Met de contacten die wij hebben, kunnen wij u snel en adequaat van dienst zijn.

Richtlijnen tijdelijke vastgoedfinanciering

  • Looptijd maximaal 24 maanden
  • Exit moet vooraf in beeld zijn en haalbaar zijn
  • Hogere rentes dan bij beleggingsfinancieringen
  • Kan zeer snel geregeld worden

Welke financiers zijn er om kortlopende vastgoedfinancieringen te verstrekken?

Er zijn meerdere aanbieders op de vastgoedmarkt actief die kortlopende vastgoedfinancieringen verstrekken. Naast reguliere financiers, maakt Rivale Vastgoed & Management ook gebruik van private financiers. Als onafhankelijk intermediair zal altijd de meest passende financier worden gezocht. Dit hangt af van het project, de doelstelling en benodigde financiering.

Uitlenen

Uw geld uitlenen tegen een aantrekkelijk rendement kan door de zekerheid van o.a. een 1e hypotheekrecht en persoonlijke borgstelling. U helpt hiermee vastgoedbeleggers en ontwikkelaars aan een passende vastgoed financiering.

Meer informatie? Neem contact op.